Primul BlackBerry cu clapeta, Pearl Flip 8220 primeste un pret

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.583 ori

Existau zvonuri care afirmau ca noul BlackBerry Pearl Flip 8220 va sosi la un pret foarte scazut prin T-Mobile, dar se pare ca un membru al forumul tmonews a reusit sa puna mana pe lista de preturi pentru acest nou handset, punand capat speculatiilor....

Existau zvonuri care afirmau ca noul BlackBerry Pearl Flip 8220 va sosi la un pret foarte scazut prin T-Mobile, dar se pare ca un membru al forumul tmonews a reusit sa puna mana pe lista de preturi pentru acest nou handset, punand capat speculatiilor.

BlackBerry Flip 8220 are pret

Personajul care a descoperit preturile pretinde ca este un angajat T-Mobile si a postat aceasta lista, care se aplica odata cu lansarea lui Pearl Flip 8220. Astfel, pentru un client nou ce activeaza un abonament pe 2 ani si achizitioneaza noul BlackBerry, pretul telefonului va fi de 149.99 dolari (taxe incluse).

O activare noua, cu abonament pe un an costa 199.99 dolari, in vreme ce un upgrade al unui client T-mobile la oferta curenta costa 167.99 dolari (in cazul ofertei pe 2 ani), respectiv 217.99 dolari (oferta pe un an), cu taxe incluse. Pretul upgrade-ului partial nu este cunoscut inca, dar stim ca veti putea achizitiona un Pearl Flip 8220 la liber la pretul de 349 de dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×