Nokia lansează Ovi Suite 3.0 beta - iată detaliile (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.505 ori
<b>Nokia lansează Ovi Suite 3.0 beta - iată detaliile (Video)</b>Nokia tocmai a anunțat lansarea lui Ovi Suite 3.0&nbsp;în variantă beta, după o perioadă prelungită de testare alpha în regim privat. îmbunătățirile aduse de noua versiune se axează pe simplificarea funcțiilor lui Ovi și integrarea lui Ovi...

Nokia tocmai a anunțat lansarea lui Ovi Suite 3.0 în variantă beta, după o perioadă prelungită de testare alpha în regim privat. îmbunătățirile aduse de noua versiune se axează pe simplificarea funcțiilor lui Ovi și integrarea lui Ovi Music, acum mai user-friendly ca niciodată.

Oficial, putem considera Ovi un adevărat iTunes sau Zune al celor de la Nokia, lucru bun de altfel. Printre noutățile din Ovi Suite 3.0 beta se numără și un acces mai rapid la conținuturi și opțiunea de sincronizare a telefonului și posibilitatea de a vizualiza aplicații și jocuri recomandate în Ovi Store. De asemenea, puteți vizualiza și piese recomandate în Ovi Music și veți primi notificări în legătura cu actualizările disponibile pentru handsetul dumneavoastră.

Ovi Music vă permite să controlați total playback-ul audio, iar conținuturile muzicale vor fi mutate fără probleme pe și de pe telefon. Experiența Ovi a fost simplificată și fluidizată, iar descărcarea harților se face cu mai multă ușurință, ca și sincronizarea. Puteți descărca Nokia Ovi Suite 3.0 Beta de aici.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×