Samsung Stealth V, un smartphone Android 2.2 cu certificare DLNA

1.600 ori
<b>Samsung Stealth V, un smartphone Android 2.2 cu certificare DLNA</b>DLNA a oferit recent certificare pentru Samsung Stealth V, un misterios terminal dotat cu Android 2.2 și un display AMOLED de 4.3 inchi. Acest handset nu are nicio legătură cu Nexus S și ar putea fi mai degrabă un succesor pentru Galaxy S. &nbsp;...

DLNA a oferit recent certificare pentru Samsung Stealth V, un misterios terminal dotat cu Android 2.2 și un display AMOLED de 4.3 inchi. Acest handset nu are nicio legătură cu Nexus S și ar putea fi mai degrabă un succesor pentru Galaxy S.

Cunoscut și drept Samsung SCH-i510 Stealth V, acest telefon cu Froyo la bord încorporează și o cameră de 8 megapixeli și evident suport DLNA via WiFi b/g/n. în prealabil aflasem că Samsung ar pregăti un model cu diagonală de mari dimensiuni, dar unul cu Android 2.3 Gingerbread la bord și suport DLNA.

Folosind numele acestui handset misterios drept reper (SCH-i510), putem deduce că el este succesorul lui Galaxy S, denumit SCH-i500, respectiv Samsung Fascinate în oferta Verizon. Să sperăm că Stealth V va beneficia și de o versiune GSM, pentru noi, europenii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×