Pregătiri pentru iPhone 5: angajații AT&T au Început trainingurile pentru iOS 5

1.331 ori
<b>Pregătiri pentru iPhone 5: angajații AT&T au Început trainingurile pentru iOS 5</b>Dacă mai toate zvonurile din ultima vreme au dreptate, peste nici o lună vom vedea deja în magazine următorul iPhone, publicul din SUA având parte de prima lansare, ca de obicei. Asta înseamnă că până atunci angajații operatorilor ce vor vinde...

Dacă mai toate zvonurile din ultima vreme au dreptate, peste nici o lună vom vedea deja în magazine următorul iPhone, publicul din SUA având parte de prima lansare, ca de obicei. Asta înseamnă că până atunci angajații operatorilor ce vor vinde iPhone 5 trebuie să fie la curent cu noutățile aduse de device, dar și de iOS 5.

Aici intră în funcțiune secțiunea de "corporate training", care îi va învăța pe angajați cum să prezinte clienților cât mai atractiv noul terminal și iOS. Se pare că în California încep pregătirile angajaților în acest weekend, încă un semn că ne apropiem de lansarea noului telefon Apple. Va fi o lansare masivă, ce va cuprinde atât operatorul AT&T, cât și Verizon, Sprint și poate și T-Mobile.

Toate aceste informații interne vin de la un angajat care va lua parte la sesiunile de pregătire, dar fără a menționa în ce constă acestea. Partea bună aici e că e foarte probabil ca sute de angajați să aibă șansa de a pune mâna pe un iPhone 5 în acest weekend și se va găsi măcar unul care să îi facă o fotografie... sau cel puțin așa sper eu. Evident, o astfel de ispravă se soldează cu concedierea... minim. în altă ordine de idei, va fi interesant să vedem la ce nivel se ridică prezentarea lui Tim Cook, succesorul lui Steve Jobs în funcția de CEO.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×