Vodafone ofera acum acoperire 3G in 527 de localitati

1.694 ori
<b>Vodafone ofera acum acoperire 3G in 527 de localitati</b>Vodafone Romania a extins de la inceputul lui 2009 acoperirea serviciilor 3G broadband in 5 ore noi orase, fiind atins un transfer de date la viteze de 7.2 Mbps. Astfel, numarul total de localitati ce beneficiaza de acoperire 3G este acum de 527,...

Vodafone Romania a extins de la inceputul lui 2009 acoperirea serviciilor 3G broadband in 5 ore noi orase, fiind atins un transfer de date la viteze de 7.2 Mbps.

Astfel, numarul total de localitati ce beneficiaza de acoperire 3G este acum de 527, echivalentul a 50% din populatia tarii. Cele 5 noi orase incluse pe lista sunt Oltenita, Dej, Motru, Fetesti si Rosiori de Vede. Dezvoltarea rapida a infrastructurii comunicationale este vizibila, numai daca mentionam ca in luna martie a anului trecut, Vodafone oferea acoperire 3G in doar 355 de localitati.

"Operatorul rosu" ofera servicii 3G broadband bazate pe tehnologia HSDPA (High Speed Dowlink Packet Access) si suntem curiosi sa vedem cum se va descurca pe viitoarea piata a serviciilor 4G/WiMAX.

Sursa: Financiarul.com

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×