Sony Xperia S În câteva clipuri de unboxing, o reclamă ajunsă prematur pe web

1.499 ori
<b>Sony Xperia S În câteva clipuri de unboxing, o reclamă ajunsă prematur pe web</b>Despre Sony Xperia S se tot vorbește încă de la debutul sau la CES 2012, deoarece trebuie să recunoaștem că telefonul arată foarte bine și promite să fie un hit în rândul device-urilor dual core din acest an. Numai când mă gândesc la camera...

Despre Sony Xperia S se tot vorbește încă de la debutul sau la CES 2012, deoarece trebuie să recunoaștem că telefonul arată foarte bine și promite să fie un hit în rândul device-urilor dual core din acest an. Numai când mă gândesc la camera de 12 megapixeli cu tehnologie Sony și la încărcarea sa rapidă și deja avem 2 motive solide pentru achiziționarea smartphone-ului.

Astăzi vă prezentăm câteva clipuri de unboxing cu acest device, din păcate nu realizate de noi, sau cel puțin nu încă, deoarece terminalul nici nu a ajuns în magazine deocamdată. în plus, a ajuns pe web și o reclamă la acest telefon, pe care o vedeți mai jos. Acesta și cu Xperia Ion sunt primele telefoane cu adevărat sub branding Sony, după achiziția acțiunilor Ericsson, deci așteptările sunt mari. Interesant e faptul că persoanele care au pus mâna pe Xperia S afirmă că terminalul este destul de lat și foarte subțire și că induce ușor sentimentul că ar fi un telefon ieftin.

în clipurile din articol vedem și zona aceea de sub ecran, cea cu notificările și butoanele transparente, plus noua interfață, noul media player, o galerie foto cu un look schimbat și TimeScape. Abia aștept să văd ce ne-a pregătit Sony și pentru Android 4.0, în varianta personalizată. Rețineți că acest handset este capabil de încărcare rapidă, astfel că 10 minute de conectare la priză îi oferă o oră de funcționare. Xperia S este protejat si impotriva apei si prafului, iar zona sa de notificari are un unghi foarte larg de vizualizare. La MWC 2012 vom pune și noi mâna pe Sony Xperia S și Xperia Ion și vom reveni cu o experiență hands on.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×