Nokia Lumia 719c ajunge pe web sub formă de imagini; Iată un nou Windows Phone!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.328 ori
<b>Nokia Lumia 719c ajunge pe web sub formă de imagini; Iată un nou Windows Phone!</b>Am mai auzit vorbindu-se despre Nokia Lumia 719c, mai ales după ce device-ul a primit certificarea Bluetooth și iată că azi apucăm să vedem și imagini cu acest terminal. Device-ul va suporta conectivitate CDMA2000 și GSM, iar designul sau...

Am mai auzit vorbindu-se despre Nokia Lumia 719c, mai ales după ce device-ul a primit certificarea Bluetooth și iată că azi apucăm să vedem și imagini cu acest terminal. Device-ul va suporta conectivitate CDMA2000 și GSM, iar designul sau amintește ușor de cel al lui Nokia Lumia 710, cu care e și comparat în ultima imagine de mai jos.

Se zvonește că handsetul are un display cu diagonală de 3.7 inch și că vine cu o cameră de 5 megapixeli. Ar urma ca Nokia Lumia 719c să fie vândut doar în Asia și America, iar toate aceste informații vin direct de pe Weibo, un soi de alternativa chinezească la Twitter, deci o platformă de microblogging. Din informațiile pe care le avem acum, telefonul ar urma să debuteze în China prin operatorul China Telecom, chiar în această lună, deci noi ca europeni nu avem motive să ne agităm prea mult cu privire la acest model Windows Phone.

Dacă stau să mă gândesc mai bine, pot spune că device-ul seamănă destul de mult ca design și cu Nokia Lumia 610, deci poate fi considerat un hibrid dintre Lumia 710 și 610. Bănuiesc că device-ul vine cu obișnuita rezoluție de 480 x 800 pixeli, 512 MB RAM și un procesor de 1 GHz, deci e peste nivelul scăzut de specificații a lui Windows Phone Refresh, care cere doar 256 MB RAM, procesor sub 1 GHz și camere de 3 MP.

Nokia Lumia 719c ajunge pe web sub formă de imagini; Iată un nou Windows Phone!

Nokia Lumia 719c ajunge pe web sub formă de imagini; Iată un nou Windows Phone!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×