Nokia Lumia 820 unboxing: scoatem din cutie alternativa ieftină la Lumia 920 (Video)

2.673 ori
<b>Nokia Lumia 820 unboxing: scoatem din cutie alternativa ieftină la Lumia 920 (Video)</b>Nokia Lumia 820 a fost lansat în primul val de modele Windows Phone 8 în luna septembrie a anului trecut, ajungând în magazinele de la noi către finalul anului. Ocupați cu Galaxy-uri și One-uri, nu am avut timp să testăm acest model, care iată...

Nokia Lumia 820 a fost lansat în primul val de modele Windows Phone 8 în luna septembrie a anului trecut, ajungând în magazinele de la noi către finalul anului. Ocupați cu Galaxy-uri și One-uri, nu am avut timp să testăm acest model, care iată că a sosit în sfârșit la noi pentru teste.

Handsetul costă 1.479 lei la eMAG.ro și nu am greși prea tare dacă l-am descrie drept o versiune mai accesibilă ca preț de Lumia 920. Terminalul vine cu slot microSIM și microSD, ambele plasate sub baterie și cu o carcasă din policarbonat, cu capac al bateriei care se poate înlătura. în cutia telefonului se afla o pereche de căști identice cu ale lui Lumia 920, încărcătorul, cablu USB și obișnuită suită de manuale.

Nokia Lumia 820 scos din cutie

Nokia Lumia 820 e destul de masiv, la 9.9 mm în grosime și greutate de 160 de grame. Dotările sale includ un display AMOLED de 4.3 inch, foarte similar cu cel de pe Lumia 900, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, tehnologie Dolby, 8 GB memorie internă, 1 GB RAM și camera de 8 megapixeli cu tehnologie Carl Zeiss. Revenim cu un review cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×