Sony Xperia S39h fotografiat Înainte de lansare; pare a fi un model midrange

1.446 ori
<b>Sony Xperia S39h fotografiat Înainte de lansare; pare a fi un model midrange</b>De parcă un alfabet întreg de Xperia-uri nu era de ajuns, iată că am descoperit încă un model nou Sony, de această dată unul care pare mai degrabă apropiat de segmentul midrange. E vorba despre Sony Xperia S39h, pe care îl puteți admira în...

De parcă un alfabet întreg de Xperia-uri nu era de ajuns, iată că am descoperit încă un model nou Sony, de această dată unul care pare mai degrabă apropiat de segmentul midrange. E vorba despre Sony Xperia S39h, pe care îl puteți admira în imaginile ajunse pe web și publicate mai jos.

Handsetul va fi plasat în ierarhia Xperia imediat deasupra lui Xperia L, cu al său ecran de 4.3 inch. Vedem în imagini ca acest terminal de culoare are buton dedicat pentru camera și adoptă acel buton power specific ultimelor modele Xperia. Se pare că Sony are două modalități de a numi telefoanele sale.

Sony Xperia S39h fotografiat Înainte de lansare; pare a fi un model midrange

Prima este structură de tip CXXXX pentru modelele lansate în 2013, iar a doua, aplicată în China este structură S/M/L cu referire la handseturi small/medium/large. în concluzie, se poate spune că Sony Xperia S39h intră în a doua categorie și sincer să fiu acest telefon nu mi se pare foarte atractiv, mai ales că pare fabricat integral din plastic.

Sony Xperia S39h fotografiat Înainte de lansare; pare a fi un model midrange

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×