Nokia Lumia 900 surprins În acțiune cu Windows Phone 7.8 la bord

1.075 ori
<b>Nokia Lumia 900 surprins În acțiune cu Windows Phone 7.8 la bord</b>La mijlocul acestei săptămâni Microsoft a anunțat Windows Phone 8, care spre frustrarea unor posesori de terminale Windows Phone nu va sosi sub formă de actualizare pe terminalele cu acest OS la bord. în schimb, ei vor primi drept consolare...

La mijlocul acestei săptămâni Microsoft a anunțat Windows Phone 8, care spre frustrarea unor posesori de terminale Windows Phone nu va sosi sub formă de actualizare pe terminalele cu acest OS la bord. în schimb, ei vor primi drept consolare release-ul Windows Phone 7.8, care va aduce câteva din elementele lui WP8 și care a fost deja surprins într-o variantă prematură pe un Lumia 900.

Acesta este prezent în imaginea de mai sus și se pare că fotografia provine din SUA și reprezintă un Nokia Lumia 900 în ediție Star Wars, cu Windows Phone 7.8 la bord. Aparent e vorba aici despre un angajat Microsoft care făcea teste și care a dorit să ofere un mic teaser pentru ce va veni. Aparent în China ar fi început deja să sosească WP7.8 pe unele terminale Lumia, în vreme ce restul modelelor internaționale vor primi actualizarea prin luna iulie. Printre lucrurile pe care le aduce acest mic update este redimensionarea tile-urilor.

Se folosește astfel tot ecranul și există acum tile-uri mici, medii și unele late cât două tile-uri medii. în plus, tile-urile sunt mai dinamice acum și sunt tare curios să văd ce alte îmbunătățări mai oferă acest update, în afară de cele de ordin estetic. Printre noile funcții se număra Camera Share, Contact Share, contoare pentru trafic de date și minute, PlayTo (DLNA) și Zynga Games. Ieri un posesor nervos de Lumia 900 le scria un mail celor de la Microsoft, declarându-se nemulțumit că nu va primi Windows Phone 8. Credeți că WP7.8 este de ajuns să îmbuneze utilizatorii actuali de Lumia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×