Motorola Droid RAZR și Droid RAZR MAXX au Început să primească actualizarea la Android 4.0 ICS (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.381 ori
<b>Motorola Droid RAZR și Droid RAZR MAXX au Început să primească actualizarea la Android 4.0 ICS (Video)</b>E săptămâna actualizărilor la Android 4.0, se pare, astfel că după ce Sony Xperia S a primit noul software ieri, astăzi este rândul lui Motorola Droid RAZR și RAZR MAXX să îl primească. în plus tot în această săptămână a publicat și...

E săptămâna actualizărilor la Android 4.0, se pare, astfel că după ce Sony Xperia S a primit noul software ieri, astăzi este rândul lui Motorola Droid RAZR și RAZR MAXX să îl primească. în plus tot în această săptămână a publicat și Samsung lista oficială cu tabletele Galaxy Tab ce vor primi actualizarea și data aproximativă.

în ce le privește pe RAZR-uri, ele au primit în SUA aprobarea de la operatorul Verizon pentru instalarea lui ICS. în prealabil aflasem că pe 27 iunie vor primi telefoanele noul Android, dar acest lucru s-ar putea întâmpla chiar în acest weekend. Există deja și utilizatori norocoși care au început să semnaleze primirea lui Android 4.0 via OTA. Verizon oferă pe modelele din SUA odată cu actualizarea și roaming global, îmbunătățiri de stabilitate si performanta și suport îmbunătățit pentru funcția de hospot mobil.

în ce privește noul Android în sine, acesta aduce noi opțiuni pentru deblocarea ecranului, widgeturi redimensionabile, multitasking prin swipe din listă, o zonă comună de widgeturi și aplicații, integrarea unui link către Play Store în acea zonă și o nouă interfață pentru cameră. Mai multe detalii în clipul de mai jos:

Preț Motorola Droid RAZR în magazinele online:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×