Nokia Lumia 900 vine În Europa sfârșitul lui februarie! Confirmarea vine din Elveția

2.698 ori
<b>Nokia Lumia 900 vine În Europa sfârșitul lui februarie! Confirmarea vine din Elveția</b>Despre Nokia Lumia 900 s-a tot vorbit în ultima vreme și mai ales în preajma lui Nokia World 2011, unde era așteptat un trio de modele Windows Phone de la Nokia și nu un duo. Ei bine, iată că până urmă au fost lansate Nokia Lumia 710 și Lumia...

Despre Nokia Lumia 900 s-a tot vorbit în ultima vreme și mai ales în preajma lui Nokia World 2011, unde era așteptat un trio de modele Windows Phone de la Nokia și nu un duo. Ei bine, iată că până urmă au fost lansate Nokia Lumia 710 și Lumia 800, în vreme ce Lumia 900 rămâne în ceață, înconjurat de mister. Recent au apărut și câteva presupuse imagini cu acest device și câteva detalii despre el, dar acum avem în sfârșit o confirmare cu privire la sosirea sa pe piața europeană.

Operatorul elvețian Swisscom a răspuns pe Twitter unui client, afirmând că telefonul va sosi la finalul lunii februarie. Operatorului i se ceruseră detalii despre Nokia Lumia 800 SAU 900 și HTC Titan, iar răspunsul a venit pe neașteptate. De remarcat faptul că în acest moment practic Nokia Lumia 900 nici nu există, el nefiind anunțat sau confirmat de către Nokia. Purtătorii de cuvânt ai producătorului finlandez au numit aceste informații doar zvonuri sau speculații, chiar și după tweetul elocvent din Elveția.

Să vă reamintim ce știm despre Lumia 900: el va avea designul identic cu al lui Lumia 800, dar carcasa va fi mai mare, iar ecranul va avea o diagonală de 4.3 inch. Smartphone-ul va veni cu o cameră de 8 megapixeli, procesor single core de 1.4 GHz, posibil și o cameră frontală și s-a vorbit și despre includerea conectivității LTE pe acest model. Telefonul va face parte din valul de smartphone-uri Lumia care vor cuceri SUA, lansându-se împreună cu Lumia 710 și 800. Se pare totuși că designul va fi modificat puțin și s-ar putea renunța la slotul microSIM în favoarea unuia standard.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×