Primele reclame pentru TV la iPhone 5

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.252 ori
<b>Primele reclame pentru TV la iPhone 5</b>De pe vreme lui Steve Jobs se acordă o atenție sporită reclamelor pe care Apple le rulează spre a promova cele mai noi produse ale sale. Au un buget de marketing bine proporționat și destinat mai ales pentru piața americană. în România nici...

De pe vreme lui Steve Jobs se acordă o atenție sporită reclamelor pe care Apple le rulează spre a promova cele mai noi produse ale sale. Au un buget de marketing bine proporționat și destinat mai ales pentru piața americană. în România nici măcar nu este nevoie din partea lor să ruleze vreun ad, faima iPhone este suficientă spre a vinde.

iPhone 5 a debutat în magazinele din câteva state pe 21 septembrie, după prezentarea oficială din 12 septembrie. Au și apărut reclamele cu care Apple dorește să impresioneze, să genereze dorința de a achiziționa ultimul smartphone al companiei cu sediul în Cupertino.

Prima reclamă dorește să arate cât de bine este gândit iPhone 5 ca formă și chiar dacă ajunge la 4 inch poate fi utilizat cu o singură mână. Vă reamintesc că telefonul Apple dispune de retina display pe 4 inch cu rezoluția 1136x640 pixeli, aspect 16:9. în lățime este aproape identic cu iPhone 4S, dar a crescut în lungime.

A doua reclamă relevă funcția Panorama inclusă în softul aplicației foto pentru senzorul de 8 Megapixeli capabil să filmeze la 1080p, o fotografie de tip panorama ajunge la 28 Megapixeli. Și alte telefoane Android au această funcție, dar poate că Apple ne oferă rezultate mai bune. Știți că iPhone 4 și 4S au fost apreciat aproape unanim în ce privește calitatea foto și video.

Acum doresc să arată că legile fizicii nu se aplică în cadrul iPhone, mai mare nu înseamnă și mai greu sau mai gros. iPhone 5 are un display mai mare ce a crescut de la 3.5 inch la 4 și 4S la 4 inch, dar cântărește doar 112 gr. și 7.6 mm grosime.

Ultima reclamă se referă la noile căști ale iPhone 5, gândite special pentru a se acomoda mai ușor în ureche. Apropo, iPhone și iPad au ieșit în evidență prin sunetul de calitate atât pe boxele micuțe ale device-urilor cât și pe jack-ul de 3.5 mm.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×