Se caută auriul! Apple va crește producția lui iPhone 5s În varianta aurie cu 33%

1.588 ori
<b>Se caută auriul! Apple va crește producția lui iPhone 5s În varianta aurie cu 33%</b>Se pare că varianta aurie a lui iPhone 5s este cea mai populară de pe piață, astfel că Apple va trebui să crească producția acestei versiuni, după cum ne informează Wall Street Journal. Creșterea va fi cu 33%, iar mai multe detalii aflați mai...

Se pare că varianta aurie a lui iPhone 5s este cea mai populară de pe piață, astfel că Apple va trebui să crească producția acestei versiuni, după cum ne informează Wall Street Journal. Creșterea va fi cu 33%, iar mai multe detalii aflați mai jos.

în China varianta aurie a fost prima cu stocul terminat, apoi versiunea argintie. Producția terminalelor iPhone 5s nu a mers chiar cum dorea Apple din cauza ratei de producție scăzute a unor componente precum senzorul Touch ID sau modulul de cameră. Dacă iPhone 5s e greu de găsit în aceste zile, ei bine un iPhone 5c e livrat în doar 24 de ore după ce e comandat de pe site-ul Apple.

Revenind în China, acolo există un sistem special de rezervări pentru a putea merge să cumperi terminalul din magazin. Apple a învățat lecții din anii trecuți când au avut loc violențe la cozile iPhone din China și multe handseturi au ajuns pe piața neagră sau gri. Avem printre voi fani ai variantei aurii de iPhone 5s?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×