Apple oferă guvernului chinez posibilitatea de a examina codul iOS și pune astfel stop acuzațiilor de spionaj

858 ori
<b>Apple oferă guvernului chinez posibilitatea de a examina codul iOS și pune astfel stop acuzațiilor de spionaj</b>După un an 2014 marcat de acuzațiile guvernului chinez asupra agenției americane NSA cu privire la faptul că device-uri cu Windows 8 și terminale iPhone erau folosite pentru spionaj în China, iată că acum Tim Cook, CEO-ul Apple decide să ofere...

După un an 2014 marcat de acuzațiile guvernului chinez asupra agenției americane NSA cu privire la faptul că device-uri cu Windows 8 și terminale iPhone erau folosite pentru spionaj în China, iată că acum Tim Cook, CEO-ul Apple decide să ofere guvernului chinez posibilitatea de examinare a codului iOS.

Acest lucru îl aflăm prin intermediul publicației Beijing News care ne dezvăluie și faptul că în luna decembrie a anului trecut o serie de oficiali chinezi au avut o întâlnire cu CEO-ul Apple pentru pregătirea acestui proces de examinare a codului iOS.

Un motiv pentru care Apple a decis să recurgă la o astfel de soluție este și acela că piața chineza reprezintă una dintre cele mai mari piețe de desfacere pentru companie, noile terminale iPhone fiind la mare căutare. Astfel, Apple ridică suspiciunile guvernului chinez și vânzările continuă în ritmul accelerat de până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×