Nokia Lumia 999, un device premium și elegant cu interfața alb/negru (Concept)

2.210 ori
<b>Nokia Lumia 999, un device premium și elegant cu interfața alb/negru (Concept)</b>Atunci când a apărut telefonul LG Prada 3.0 cu a sa interfața alb/negru publicul s-a împărțit în două tabere: una care aprecia originalitatea și forma iconurilor și widgeturilor create de casa de modă Prada și alta care considera că Android...

Atunci când a apărut telefonul LG Prada 3.0 cu a sa interfața alb/negru publicul s-a împărțit în două tabere: una care aprecia originalitatea și forma iconurilor și widgeturilor create de casa de modă Prada și alta care considera că Android devine inferior cu acest UI minimalist. Dar ce ați spune de un Nokia elegant cu Windows Phone alb negru?

Asta ne propune designerul Jonas Daehnert în cel mai nou concept al său, Nokia Lumia 999. Acest designer și-a postat munca pe Facebook și Deviantart și e cunoscut și pentru alte concepte de telefoane, printre care și un telefon Microsoft Surface tare arătos. Tot el e responsabil și cu un joc pe care îl găsiți în Windows Phone Store, numit Orb, dar despre asta altă dată. Nokia Lumia 999 iese în evidență prin modul foarte ingenios și discret în care ecranul se îmbină cu marginile acestui device.

Practic nici nu realizezi unde se termină ecranul și începe carcasa, ducând cu gândul la un display edge to edge. Observați și lookul butoanelor laterale (On/OFF, volum și camera), care arata acum un pic mai elegant decât bucățile strălucitoare de plastic/metal de pe Lumia-urile curente. De remarcat și cele două difuzoare circulare din partea inferioară și sugestia celor de la Concept Phones că acele difuzoare sunt însoțite de un soi de "tuburi" laterale cu rol de mega speakere, deci calitate audio la maxim.

Cât despre interfața alb/negru, nu știu câți ar aprecia o astfel de alegere, fie ea și de dragul eleganței și unicității.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×