Nokia N73, unul dintre cele mai bune modele Nseries

10.821 ori
<b>Nokia N73, unul dintre cele mai bune modele Nseries</b>Concurand cu modele ca Nokia N80ie, N93, N91 sau N80, acest N73 are un mare as in maneca: capacitatea sa de inregistrare si redare video, insotitata de o buna calitate a imaginilor. Avand o camera de 3.2 megapixeli cu optiunea de inregistrare video, N73...

Concurand modele ca Nokia N80ie, N93, N91 sau N80, acest N73 are un mare as in maneca: capacitatea sa de inregistrare si redare video, insotitata de o buna calitate a imaginilor.

Avand o camera de 3.2 megapixeli cu optiunea de inregistrare video, N73 este ideal pentru vacantele pe care vreti sa le tineti minte cu ajutorul unor filmulete. Music player-ul va reda melodiile preferate, in timp ce Bluetooth si un speakerphone sunt 2 optiuni destul de previzibile pentru un Nokia Nseries. Tastatura pare a fi un pic rigida, in conditiile in care aceste model nu suporta touch-screen si din pacate, nici conectivitate Wi-Fi.

N73 nu este chiar un exemplu de performanta la capitolul aplicatii, deoarece are lag cand se muta de la fisiere multimedia la alte aplicatii incorporate. Sistemul de operare folosit este Symbian 9.1. V-am mentionat memoria lui N73? Este vorba de nu mai putin de 2 Gb, disponibili prin intermediul cardurior miniSD, care va vor permite sa stocati numeroase fisiere video sau MP3.

Cu o baterie ce rezista 3 zile la o folosire intensa si un stick de navigatie destul de incomod de folosit, N73 este un telefon de calitate medie, ideal pentru divertisment si inregistrari media.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×