Nokia N8-01, primul telefon european cu cameră de 14 megapixeli? Zvonurile indică existența unui astfel de model...

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.253 ori
<b>Nokia N8-01, primul telefon european cu cameră de 14 megapixeli? Zvonurile indică existența unui astfel de model...</b>S-a mai vorbit despre un presupus Nokia N8-01 în prealabil, mai ales pe blogul faimosului Eldar Murtazin, editor șef la Mobile Review. Ei bine, acum numele acestui misterios smartphone își face apariția din nou, într-o serie de tweeturi ale lui...

S-a mai vorbit despre un presupus Nokia N8-01 în prealabil, mai ales pe blogul faimosului Eldar Murtazin, editor șef la Mobile Review. Ei bine, acum numele acestui misterios smartphone își face apariția din nou, într-o serie de tweeturi ale lui @jonjongoco. Acesta este Neil Ross Goco, din Filipine, care afirmă că ar fi în posesia unui prototip de N8-01.

Conform lui Neil, telefonul vine cu o cameră de 14 megapixeli, 1 GB RAM, o baterie de 1650 mAh, un procesor dual core și un display qHD de dimensiuni necunoscute. N8-01 nu este încă finisat, dacă ne luăm după tweet-urile acestei surse, care mai afirmă și că nu vom vedea vreun telefon MeeGo în 2011, ci doar modele Symbian^3 și Windows Phone.

în ce privește lansarea lui N8-01, terminalul ar trebui să sosească în trimestrul 3, sau chiar 4 al acestui an, dar acestea sunt doar speculații, deocamdată. Rețineți că ar putea fi o farsă, deoarece Neil Ross Goco nu și-a declarat funcția sau legătura cu Nokia, probabil pentru a nu-și risca slujba... Să fie acesta doar un upgrade pentru N8 sau ceva mai mult?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×