Nokia N8 isi prezinta functia de captura video 720p HD (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 13.742 ori
<b>Nokia N8 isi prezinta functia de captura video 720p HD (Video)</b>Cu cateva zile in urma, Nokia a prezentat primele fotografii pe care le realizeaza telefonul N8, primul dotat cu camera de 12 megapixeli si produs de finlandezi. Iata ca acum vedem si cum arata un clip filmat cu acelasi telefon, video-ul fiind disponibil...

Cu cateva zile in urma, Nokia a prezentat primele fotografii pe care le realizeaza telefonul N8, primul dotat cu camera de 12 megapixeli si produs de finlandezi. Iata ca acum vedem si cum arata un clip filmat cu acelasi telefon, video-ul fiind disponibil mai jos.

Va reamintim ca Nokia N8 suporta captura video 720p HD, iar calitatea clipului este una impresionanta, pentru un telefon mobil. Ca si in cazul primelor fotografii, clipul a fost realizat folosind un model N8 al carui firmware nu este inca finalizat, deci vor exista modificari in varianta finala a handsetului.

Nokia afirma ca nu a editat clipul (prea mult), dar fotografierea ramane punctul forte al acestei camere de 12 megapixeli, care vine cu lentila Carl Zeiss si blitz Xenon. Senzorul foto suporta autofocus, iar in cazul in care sunteti curiosi, aflati ca Nokia N8 va sosi pe piata in trimestrul 3 al acestui an.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×