Nokia N82 deblocat si disponibil

1.972 ori
<b>Nokia N82 deblocat si disponibil</b>Cei care doresc sa puna mana pe un Nokia N82 dupa o asteptare atat de lunga, vor putea in sfarsit sa achizitioneze versiunea deblocata, la pretul de 630 de dolari, dar doar in SUA. La acest pret, primiti un terminal cu o camera de 5 megapixeli (dotat cu...

Cei care doresc sa puna mana pe un Nokia N82 dupa o asteptare atat de lunga, vor putea in sfarsit sa achizitioneze versiunea deblocata, la pretul de 630 de dolari, dar doar in SUA.

La acest pret, primiti un terminal cu o camera de 5 megapixeli (dotat cu blitz xenon), GPS, Wi-fi si HSDPA. Livrarea acestui handset va incepe de la mijlocul acestei luni impreuna cu un incarcator extrem de compact, un card de memorie microSD de 2GB, un cablu de date USB, un incarcator destinat calatoriilor si un headset HS-43 destinat melomanilor. E foarte posibil sa vedem acest terminal anuntat in cadrul fostului 3GSM, deci va trebui sa fim cu ochii pe standul Nokia.

Intre timp, norocosii posesori ai modelului N81 au avut deja sansa sa testeze jocurile platformei N-GAGE, suportata si de mult-asteptatul N82. Mobile World Congress va fi ocazia perfecta pentru debutul platformei de gaming, in tandem cu terminalul prezentat anterior. Ramane de vazut daca gamerii vor prefera acest handset, in locul lui N81, in special in cadrul unei oferte generoase care-l prezinta publicului deblocat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×