Telefonul Motorola M990 primeste aprobarea FCC

1.246 ori
<b>Telefonul Motorola M990 primeste aprobarea FCC</b>Motorola M990 a primit recent aprobarea FCC si se pare ca se pregatea de acest pas inca din octombrie 2007, deci va trebui sa ne asteptam destul de curand la o lansare a acestui handset GSM dotat cu GPS. Terminalul este dotat cu o interfata prietenoasa si...

Motorola M990 a primit recent aprobarea FCC si se pare ca se pregatea de acest pas inca din octombrie 2007, deci va trebui sa ne asteptam destul de curand la o lansare a acestui handset GSM dotat cu GPS.

Terminalul este dotat cu o interfata prietenoasa si o tasta Smart cu functii variate ca activarea comandei vocale si selectarea itemilor din meniu prin pronuntarea numelui lor, formarea unui nume din agenda prin rostirea sa sau crearea unei inregistrari vocale. Dupa cum mentionam anterior acest telefon include un GPS, care poate fi folosit de catre o aplicatie compatibila Java pentru a va fi de ajutor in procesul de navigatie.

M990 este un terminal Bluetooth Class 2, care va permite sa folositi conexiuni wireless la o distanta de pana la 10 metri, suportand headseturi Bluetooth si transferul de fisiere catre alte terminale. Noul Motorola suporta extensii de memorie de pana la 2GB prin intermediul slotului sau microSD. Nu cunoastem inca o data de lansare sau un pret cert, dar va garantam un update in legatura cu acest handset in special in cadrul Mobile World Congress.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×