Nokia N82 depistat in public

1.211 ori
<b>Nokia N82 depistat in public</b>In plina isterie Google Phone nu putem invinui pasionatii domeniului IT si fanii telefoanelor de top daca au uitat deja despre noile modele Nokia. Printre acestea se numara si N82, terminal care deja a fost depistat in public si a carui imagine o puteti...

In plina isterie Google Phone nu putem invinui pasionatii domeniului IT si fanii telefoanelor de top daca au uitat deja despre noile modele Nokia. Printre acestea se numara si N82, terminal care deja a fost depistat in public si a carui imagine o puteti admira mai jos:

N82 este dotat cu o camera de 5 megapixeli, care soseste cu o lentila Carl Zeiss si flash Xenon. De asemenea terminalul suporta conectivitate Bluetooth, WiFi si 3G, GPS integrat si acces la serviciul Nokia Music Store. Handsetul este dotat cu un display care suporta rotatia automata, iar super-terminalul ramane misterios deocamdata, de vreme ce nu se cunosc inca o data de lansare precisa si un pret clar.

De obicei norocosii care au ocazia sa puna mana pe astfel de terminale noi si sa ne ofere imagini in exclusivitate cu acestea sunt redactori ai blogurilor cu profil high tech, care au o cunostinta la o companie producatoare de handseturi. Telefoanele ajung de obicei pe piata la o luna sau 2 dupa ce presa pune mana pe ele si le testeaza, dand utilizatorilor o idee, fie ea si vaga despre functiile noilor terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×