Nokia N9 zgâriat și cu funcția autofocus continuu testată, Înainte de a sosi la Mobilissimo (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.069 ori
<b>Nokia N9 zgâriat și cu funcția autofocus continuu testată, Înainte de a sosi la Mobilissimo (Video)</b>După o săptămână marcată de evenimente Apple și Android, ne întoarcem cu privirea către Nokia și MeeGo. De ce? Pentru ca faimosul Nokia N9 se afla în drum spre redacția Mobilissimo.ro și îi vom realiza o recenzie în premieră cât de...

După o săptămână marcată de evenimente Apple și Android, ne întoarcem cu privirea către Nokia și MeeGo. De ce? Pentru ca faimosul Nokia N9 se afla în drum spre redacția Mobilissimo.ro și îi vom realiza o recenzie în premieră cât de curând. între timp, ne amăgim cu următoarele clipuri de test.

Primul ne prezintă cât de rezistent este ecranul de 3.9 inchi de pe acest terminal zgariindu-l cu cuțitul, o ispravă ce îmi amintește de un test similar realizat în România pe un ASUS Eee Pad Transformer. Acest display este protejat de obișnuita tehnologie Gorilla Glass, care deocamdată nu are rival în segmentul mobil.

Al doilea clip ne prezintă capacitatea de autofocus continuu a acestui handset, dotat cu o cameră de 8 megapixeli cu bliț dual LED, tehnologie Carl Zeiss și suport pentru captura video 720p la 30 fps. Am tot auzit vorbindu-se despre camera lui Nokia N9 și numeroase laude la adresa sa, dar și a interfetei touch din MeeGo asociate capturii de imagine. Toate acestea ne vor fi dezvăluite în detaliu în următoarele zile.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×