Samsung Galaxy S II primește un update software ce modifică icoanele din interfață

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.973 ori
<b>Samsung Galaxy S II primește un update software ce modifică icoanele din interfață</b>Am citit surprins aceste modficări software și nu prea le văd rostul, dar să vedem despre ce este vorba. Aplicațiile de pe ecranul de start vor fi mărite cu 30%. Avem și o imagine prin care vedeți ce înseamnă asta în practică pe ecranul de 4.3...

Am citit surprins aceste modficări software și nu prea le văd rostul, dar să vedem despre ce este vorba. Aplicațiile de pe ecranul de start vor fi mărite cu 30%. Avem și o imagine prin care vedeți ce înseamnă asta în practică pe ecranul de 4.3 inch al lui Samsung Galaxy S II - candidat serios la titlul de cel mai popular smartphone Android din 2011.

După update la bază vor fi doar trei icoane în loc de patru și meniul cu aplicațiile se va opri la un afișaj de 3x3.

Se pare că ar fi vorba de unul dintre conflictele Samsung - Apple legat de interfața TocuhWiz și iPhone UI. Prin update-ul amintit mai sus ce va fi disponibil în zilele următoare va dispărea o cauză a unui proces cu privire la patentetele legate de UI.

Asta îmi amintește de cum setezi o rezoluție în pc și în loc de 1.366x768 setezi din greșeală 800x600 pixeli și totul devine uriaș. Ar fi păcat pe un display de 4.3 inch să fii obligat a avea icoane mari și a pierde spațiu aiurea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×