Reclame create cu tehnologia Apple iAd Producer, rival cu Adobe Flash?

1.570 ori
<b>Reclame create cu tehnologia Apple iAd Producer, rival cu Adobe Flash?</b>Conflictul dintre Apple și Adobe pe seama suportului Flash în iOS este deja legendar și un nou episod tocmai s-a scris în această bătălie. Apple tocmai a lansat iAd Producer, un software care permite crearea de reclame "rich media" interactive,...

Conflictul dintre Apple și Adobe pe seama suportului Flash în iOS este deja legendar și un nou episod tocmai s-a scris în această bătălie. Apple tocmai a lansat iAd Producer, un software care permite crearea de reclame "rich media" interactive, rivalizând astfel cu reclamele create pe bază de Adobe Flash.

La ora actuală tehnologia Adobe este un standard printre designerii de reclame web și mobile, dar varianta Apple ar putea avea mulți adepți în viitor. Aceasta este bazată pe tehnologia HTML5 și vine cu o interfață user-friendly destinată dezvoltatorilor. în Producer veți găsi numeroase tehnologii din Xcode, Apple Internet Developer Environment pentru Mac și software-ul iOS.

Conținuturile HTML5 rezultate pot fi publicate pe web sau folosite în cadrul programului Apple iAd, pentru a genera venituri. Practic, iAd Producer este o suită de unelte software destinate dezvoltatorilor și include peste 12 template-uri de vizualizare, printre care și un mod Cover Flow și galerii foto tip carusel. Componente ale interfaței pot fi integrate, permițându-le dezvoltatorilor să adauge reclamei sistem de control al playback-ului, butoane standard, slidere sau indicatoare.

iAd Producer se ocupă și de tranziții și animații, care vor integra efectele vizuale dorite în pagini și reclame. în proiectele iAd veți putea customiza după pofta inimii aspectul grafic, clipurile video și fonturile. Rezultatul? Conținuturi HTML5 care vor oferi o experiență iOS interactivă de advertising.

Reclame create cu tehnologia Apple iAd Producer, rival cu Adobe Flash?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×