Nokia N95 8GB, primul telefon certificat DLNA

4.217 ori
<b>Nokia N95 8GB, primul telefon certificat DLNA</b>Ieri Nokia a anuntat ca faimosul telefon N95 8GB este primul handset care a primit certificarea DLNA (Digital Living Network Alliance). Aceasta este importanta, deoarece Nokia s-a afirmat drept un brand ce simbolizeaza tot ce e user-friendly, iar DLNA...

Ieri Nokia a anuntat ca faimosul telefon N95 8GB este primul handset care a primit certificarea DLNA (Digital Living Network Alliance). Aceasta este importanta, deoarece Nokia s-a afirmat drept un brand ce simbolizeaza tot ce e user-friendly, iar DLNA judeca terminalele la nivel de interoperabilitate.

Pentru consumator, aceasta certificare se traduce drept un tip de conectivitate intuitiva si convenabila intre toate terminalele certificate DLNA , PC-uri si Nokia N95 8GB. Tehnologia DLNA permite mai multor terminale sa fie conectate la o platforma comuna, pentru o varietate de experiente multimedia. Aceeasi organizatie a certificat telefonul N95 8GB drept un Mobile Digital Media Server, o recunoastere care ridica terminalul la rang de computer multimedia.

Conectivitatea extensiva si capacitatea media in cazul lui Nokia N95 8GB sunt ideale pentru ca publicul sa savureze orice tip de continuturi, cum ar fi imagini, muzica sau clipuri video, wireless sau pe alte terminale. Aceasta interconectare si interoperabilitate suna exact ca visul lui Bill Gates de la CES 2008, care a prezis un viitor in care toate terminalele se vor putea interconecta, fie ele Microsoft, Apple, Nokia sau Sony si indiferent de platforma folosita.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×