Nokia N95 de 8GB este asamblat in fata noastra!

4.041 ori
<b>Nokia N95 de 8GB este asamblat in fata noastra!</b>Daca v-ati intrebat vreodata cum sunt fabricate terminalele mobile si cat din munca depusa este una umana, in comparatie cu cea automatizata, probabil veti gasi urmatorul clip video extrem de interesant. Asistam la procesul de productie al lui Nokia N95...

Daca v-ati intrebat vreodata cum sunt fabricate terminalele mobile si cat din munca depusa este una umana, in comparatie cu cea automatizata, probabil veti gasi urmatorul clip video extrem de interesant. Asistam la procesul de productie al lui Nokia N95 de 8GB, pe care il puteti urmari dand click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportati la clipul video de prezentare:

Acest clip soseste direct din fabrica principala a companiei din Finlanda si prezinta fazele finala de productie a celui mai bun telefon Nokia la ora actuala: N95 de 8GB. Astfel, veti fi surprinsi de cat de multa munca manuala implica intregul proces. Nokia N95 de 8GB este inca destul de atractiv, chiar si dupa lansarea modelului N82, dotat cu un display cu imagine auto-rotativa si cu blitz xenon. Puteti observa in clipul atasat articolului grija cu care angajatii companiei lucreaza cu acest relativ nou terminal, avand in vedere ca operatiunile sunt facute cu manusi.

De mentionat este si faptul ca o serie de terminale Nokia N95 de 8GB sunt puse la incarcat in acelasi timp, testandu-li-se si display-urile, care se aprind pe rand, asemenea unei orgi de lumini. Chiar si la ambalarea cutiei, angajata care devine personajul principal al clipului va fi extrem de grijulie, atat la plasarea handsetului in cutie cat si la lipirea acesteia. Pe cand un clip similar de la fabrica Nokia din Cluj?

Clip Video:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×