Nokia N95 este dotat cu accelerometru!

6.095 ori
<b>Nokia N95 este dotat cu accelerometru!</b>Rare sunt cazurile in care descoperim ca un super-terminal are o caracteristica sau functie care sa reuseasca sa ne surprinda chiar si la luni bune de la lansarea sa. Nokia N95 este un astfel de terminal, avand in vedere ca de abia recent a fost...

Rare sunt cazurile in care descoperim ca un super-terminal are o caracteristica sau functie care sa reuseasca sa ne surprinda chiar si la luni bune de la lansarea sa. Nokia N95 este un astfel de terminal, avand in vedere ca de abia recent a fost descoperit faptul ca telefonul include un accelerometru. Pritivi-l in actiune in clipul pe care il puteti vizualiza dand click pe imaginea urmatoare:

Accelerometrul nu a fost doar folosit de catre un posesor de N95, dar a fost prezentat si publicului prin intermediul acestor clipuri video. Avem de-a face cu o functie extrem de precisa si utila, care poate imbunatati atat experienta oferita de jocurile mobile, cat si modul de vizionare a filmelor. Oare cate terminale Nokia N95 exista pe piata cu un astfel de feature? Sa fie doar vorba de modelul de 8GB?

Suntem siguri ca developerii vor folosi functia pentru a porta o serie de jocuri destinate consolelor care folosesc deja aceasta tehnologie (Nintendo Wii, Nintendo DS). De asemenea accelerometrul face posibila trecerea foarte usoara de la modul portrait la cel landscape in timpul vizionarii filmelor, al browsingului web sau al vizualizarii unor imagini. Oare ce secrete mai ascunde Nokia N95, unul dintre cei mai mari rivali ai lui iPhone?

Clip Video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×