Telefoanele Windows Mobile sunt limitate

1.055 ori
<b>Telefoanele Windows Mobile sunt limitate</b>Au trecut 2 ani de cand Dell Axim X51 si HP iPAQ 4700 au fost lansate, iar aceste 2 Pocket PC-uri sunt inca privite drept cele mai bune astfel de terminale. Oare mai pot Pocket PC-urile evolua sau acesta este ultimul prag pe care-l pot atinge? Nu prea mai...

Au trecut 2 ani de cand Dell Axim X51 si HP iPAQ 4700 au fost lansate, iar aceste 2 Pocket PC-uri sunt inca privite drept cele mai bune astfel de terminale. Oare mai pot Pocket PC-urile evolua sau acesta este ultimul prag pe care-l pot atinge?

Nu prea mai exista Pocket PC-uri de sine statatoare astazi, in era terminalelor mobile cu multiple roluri, de la MP3 player la video player, camera video si GPS. Exista evident si problema progresului la capitolul procesoare, care nu prea s-a vazut in ultimii 2 ani. Puteti cumpara cel mai bun telefon/pocket PC de pe piata si acesta va fi dotat cu eternul procesor de 400MHz, fiind comparabil cu Dell Axim X51, vechi de 2 ani.

Toata lumea stie cat de lente sunt terminalele Windows Mobile, chiar comic de lente cand vine vorba de browsing pe Internet. Specialistii de la pocketpcthoughts afirma chiar ca majoritatea handseturilor ce ruleaza Windows Mobile sunt la fel de lente ca si primele iPAQ-uri produse vreodata de HP. De cate ori v-a "murit" telefonul in timp ce pagina web se incarca? Puteti participa acum la un sondaj prin care va manifestati frustrarea in legatura cu aceste probleme ale terminalelor Windows Mobile, votand aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×