Nokia ofera servicii de customizare si upload prin MOSH

1.180 ori
<b>Nokia ofera servicii de customizare si upload prin MOSH</b>Nokia tocmai a anuntat un nou feature al popularului sau site de social networking, MOSH. Pe numele sau SEEK, acest serviciu este cunoscut ca "a treia dimensiune in evolutia lui MOSH". SEEK se axeaza pe abilitatea de a uploada si impartasi continuturi cu...

Nokia tocmai a anuntat un nou feature al popularului sau site de social networking, MOSH. Pe numele sau SEEK, acest serviciu este cunoscut ca "a treia dimensiune in evolutia lui MOSH".

SEEK se axeaza pe abilitatea de a uploada si impartasi continuturi cu alti utilizatori si pe posibilitatea de a downloada continuturi si de a va customiza terminalul. Idea de baza este utilizarea comunitatii MOSH pentru a furniza servicii care sa raspuna perfect nevoilor utilizatorilor.De exemplu, sa spunem ca aveti nevoie de o anumita aplicatie pentru telefonul mobil, dar nu o puteti gasi... Va fi doar nevoie sa folositi SEEK pentru a contacta membrii comunitatii MOSH, in cautarea unor raspunsuri sau sugestii.

Serviciul va fi disponibil incepand cu data de 14 decembrie, iar utilizatorii sai vor putea raspunde unei probleme cum este cea mentionata in exemplul de mai sus si uploadand continuturi create special pentru persoana care le-a cerut sfatul. Ideea suna bine teoretic, dar se pare ca intregul concept este bazat pe bunavointa altor utilizatori. In cazul in care nu mai aveti rabdare pana in decembrie, puteti vizita showul CTIA, testand serviciul la standul Nokia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×