Moto G6 Plus ar putea primi o variantă cu procesor Snapdragon 660; Vedem un benchmark al acesteia

974 ori
<b>Moto G6 Plus ar putea primi o variantă cu procesor Snapdragon 660; Vedem un benchmark al acesteia</b>Încă dinaintea lansării lui Motorola Moto G6 Plus au apărut benchmark-uri care indicau lansarea unei variante cu procesor Snapdragon 660, model care din păcate nu a fost făcut oficial în cadrul evenimentului de prezentare. Totuși am putea

Cu ceva timp înainte de lansarea oficială a telefonului Motorola Moto G6 Plus am primit și unele leak-uri sub formă de benchmark-uri care indicau posibilitatea lansării unei variante cu cipset high mid-range Snapdragon 660 pentru acest dispozitiv. După cum am văzut însă, lucrurile nu au stat așa, Lenovo oferind doar modele echipate cu procesorul mai slăbuț numit Snapdragon 630.

Moto G6 Plus

Acum revine în ecuație această probabilitate odată cu apariția unei fotografii reale în care vedem un benchmark rulând pe smartphone-ul Moto G6 Plus. Aici apare clar indicat procesorul Snapdragon 660, dar potrivit unor voci s-ar părea că aplicațiile de acest tip confundă cipset-ul SD630 cu SD660 și de aici toată agitația din jurul subiectului.

Nu știm cât de reală sau nu este această informație, dar pentru a ne convinge tot ce avem de făcut este să așteptăm viitoarele evenimente Motorola unde ar fi ideal de văzut o asemenea variantă nouă. Vă amintim că Moto are programat un show chiar pe data de 6 iunie atunci când debutează Moto Z3 Play.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×