Nokia Ozo, camera video ce filmează la 360 grade va ajunge la vânzare din 30 noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.478 ori
<b>Nokia Ozo, camera video ce filmează la 360 grade va ajunge la vânzare din 30 noiembrie</b>Pe l&acirc;ngă tableta Nokia N1 lansată anul trecut, finlandezii și-au mai adăugat un produs &icirc;n portofoliu &icirc;n această vară, mai precis camera video Ozo ce poate filma la 360 grade. Astăzi ni se dezvăluie că Nokia Ozo va ajunge la...

Pe lângă tableta Nokia N1 lansată anul trecut, finlandezii și-au mai adăugat un produs în portofoliu în această vară, mai precis camera video Ozo ce poate filma la 360 grade. Astăzi ni se dezvăluie că Nokia Ozo va ajunge la vânzare începând din data de 30 noiembrie, zi în care vom afla și prețul său.

Desigur, această cameră nu se adresează publicului de rând, ci mai degrabă producătorilor de la Hollywood și creatorilor de conținut de tip VR. Ca și specificații tehnice, acest produs sosește cu 8 senzori foto pentru captarea materialelor video la 360 grade, dar și cu un număr de 8 microfoane plasate strategic pe corpul circular.

Spre deosebire de alte produse, Nokia OZO va sosi cu o tehnologie prin care clipurile video în format VR vor fi randate și gata de playback în doar câteva minute. Cum vor arăta aceste materiale însă, vom afla din decembrie, lună în care cel mai probabil cumpărătorii își vor dezvălui clipurile video VR la care au lucrat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×