Apple ar putea căuta un Înlocuitor pentru CEO-ul Tim Cook În secret

Autor:  | Publicat în:  Apple 974 ori
<b>Apple ar putea căuta un Înlocuitor pentru CEO-ul Tim Cook În secret</b>După atât de multe zvonuri legate de viitorul iPhone și iPad, iată și câteva informații ce au de-a face cu organizarea companiei din Cupertino. Surse de pe Wall Street afirma că se cauta un nou CEO pentru companie, în secret, pentru a-l...

După atât de multe zvonuri legate de viitorul iPhone și iPad, iată și câteva informații ce au de-a face cu organizarea companiei din Cupertino. Surse de pe Wall Street afirma că se cauta un nou CEO pentru companie, în secret, pentru a-l înlătura pe Tim Cook.

Aparent investitorii ar fi nemulțumiți de faptul că de când Cook e la șefia Apple acțiunile companiei au pierdut jumătate din valoarea lor pe piață și asta din octombrie 2011 până acum. în septembrie 2012 o acțiune Apple valora 702 dolari, iar acum a ajuns la 390 de dolari în data de 19 aprilie 2013. Interesant e că majoritatea analiștilor de pe Wall Street sunt optimiști cu privire la viitorul Apple, deși compania a pierdut din imaginea sa de colos de neînvins, mai ales după moartea lui Steve Jobs.

Apple se pregătește de raportul trimestrial al veniturilor, care va avea loc marți și până atunci compania nu vorbește cu presa, se pare. Dacă vreți să vă faceți o idee în legătură cu ce înseamnă scăderea valorii acțiunilor, compania din Cupertino a pierdut 290 de miliarde de dolari în valoare, bani pe care și investitorii i-au pierdut. Ziua de marți va fi una interesantă și dacă Tim Cook nu anunța venituri impresionante sau vreo conferință pentru un produs nou, poziția sa va deveni și mai șubredă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×