Nokia pregateste o clona iPhone pentru 2008

1.212 ori
<b>Nokia pregateste o clona iPhone pentru 2008</b>Desi Nokia a anuntat ieri 4 noi terminale mobile si un serviciu digital de muzica astazi, compania se pregateste deja de lansarea unui rival iPhone care sa includa tehnologia touchscreen. Cu toate ca nu avem inca prea multe detalii despre noul handset,...

Desi Nokia a anuntat ieri 4 noi terminale mobile si un serviciu digital de muzica astazi, compania se pregateste deja de lansarea unui rival iPhone care sa includa tehnologia touchscreen.

Cu toate ca nu avem inca prea multe detalii despre noul handset, putem lua in calcul afirmatia presedintelui Nokia, conform careia, un terminal dotat cu touchscreen si folosind platforma Series 60 va fi lansat in 2008. Imagini care reprezentau acest nou telefon au fost aratate jurnalistilor in cadrul evenimentului Go Play, iar din acestea am putut deduce ca terminalul va include un touchscreen, mod landscape auto rotativ si feature-uri muzicale de top ca si restul telefoanelor din seria N.

Probabil cea mai surprinzatoare afirmatie a zilei vine de la presedintele Nokia care a declarat: “Nokia este mandra sa copieze ceva care merita copiat”. Spusele sale au venit ca raspuns la intrebarile repetate ale jurnalistilor in ce priveste similaritatea noului Nokia cu iPhone. Vestile reprezentatilor producatorului finlandez incanta cu siguranata fanii brandului, dar si pe cei care doresc un iPhone dotat cu 3G, versiune care nu s-a lansat inca.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×