Nokia știe să petreacă: iată un show de zile mari la debutul lui Lumia 900 În State (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.181 ori
<b>Nokia știe să petreacă: iată un show de zile mari la debutul lui Lumia 900 În State (Video)</b>Nokia Lumia 900 a început deja să fie livrat celor care au făcut precomanda în SUA și odată cu sosirea terminalului Windows Phone de 4.3 inch în magazine a avut loc și o petrecere pentru a sărbători debutul său. Petrecerea a implicat jocuri de...

Nokia Lumia 900 a început deja să fie livrat celor care au făcut precomanda în SUA și odată cu sosirea terminalului Windows Phone de 4.3 inch în magazine a avut loc și o petrecere pentru a sărbători debutul său. Petrecerea a implicat jocuri de lumini în Times Square și prezența artistei Nicki Minaj.

Rapperița a fost aleasă pentru că e foarte populară in acest moment în Statele Unite, cât despre show, el a fost electrizat și electrizant, cu logo-uri luminoase Nokia și Lumia peste tot și jocuri de lumini superbe. Am remarcat și că DJ-ul folosea o pereche de căști albastre pe care am văzut-o și la spiridușii de la standul Nokia de la MWC 2012. Efectele în formă de fulger au fost geniale, iar dansatorii în sincron din mijlocul publicului au fost o idee interesantă.

Cu ceva timp în urmă am aflat că Microsoft și Nokia doreau să investească 100 de milioane de dolari în promovarea telefoanelor Nokia Lumia în SUA, iar dacă vor continua cu astfel de showuri grandioase, Nokia va deveni cool din nou. în Statele Unite produsele Apple sunt considerate cool/chic, în vreme ce și Motorola are o campanie bine gândită de promovare, care face utilizatorii să doreasca Droid-urile pentru că au o serie de reclame fantastice. Nokia își cucerește publicul prin implicarea în fenomene cool, precum concerte de acest gen sau campanii originale de genul Smoked by Windows Phone.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×