Nokia prezinta headseturi Bluetooth futuriste

1.479 ori
<b>Nokia prezinta headseturi Bluetooth futuriste</b>Competitia Nokia Music Almighty s-a incheiat in sfarsit, aceasta presupunand designul unor headseturi Bluetooth futuriste, inspirate de melodii celebre. Provocarea a atras 6000 de participanti, iar Nokia a prezentat recent cei 5 mari castigatori, care au...

Competitia Nokia Music Almighty s-a incheiat in sfarsit, aceasta presupunand designul unor headseturi Bluetooth futuriste, inspirate de melodii celebre.

Provocarea a atras 6000 de participanti, iar Nokia a prezentat recent cei 5 mari castigatori, care au primit dreptul de a-si vedea designurile transformate in produse reale si functionale. Headsetul din imaginea de mai sus este inspirat de melodia "Robot Rock", a celor de la Daft Punk, in vreme ce modelul cu aripi, de mai jos s-a inspirat din hitul lui R. Kelly, "I believe I Can Fly".

Nokia R Kelly

Printre castigatori se mai numara si 2 designuri bazate pe melodii ale lui Michael Jackson si trebuie sa aflati ca toate aceste headseturi vor fi puse in vanzare incepand de luna viitoare, prin intermediul magazinului Nokia din Londra, de pe strada Regent.

Via: [engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×