Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile, acum disponibil pentru download

1.730 ori
<b>Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile, acum disponibil pentru download</b>Anuntat de catre cei de la Skype cu mai bine de o luna in urma, Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile poate fi descarcat chiar acum, de aici, sosind cu 2 noi functii importante. Prima functie este posibilitatea de a trimite si primi fisiere de pana la 50...

Anuntat de catre cei de la Skype cu mai bine de o luna in urma, Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile poate fi descarcat chiar acum, de aici, sosind cu 2 noi functii importante.

Prima functie este posibilitatea de a trimite si primi fisiere de pana la 50 MB, iar a doua optiune noua este suportul pentru SMS-uri. Prin aceasta functie, veti putea trimite mesaje text oriunde in lume, prin Wi-Fi, la tarife specifice Skype. Mesajele pot fi trimise chiar daca va aflati intr-o zona fara conexiune Wi-Fi, dar tarifele conexiunii tip date se aplica in continuare.

Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile va veni cu obisnuitele optiuni gen apeluri Skype-Skype si instant messaging. Aruncand o privire pe lista de tarife Skype, descoperim ca va costa in jur de 8 eurocenti sa trimitem SMS-uri in Romania, pret destul de rezonabil, asta daca nu va bazati deja pe mesaje gratuite.

Sursa: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×