Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile, acum disponibil pentru download

1.757 ori
<b>Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile, acum disponibil pentru download</b>Anuntat de catre cei de la Skype cu mai bine de o luna in urma, Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile poate fi descarcat chiar acum, de aici, sosind cu 2 noi functii importante. Prima functie este posibilitatea de a trimite si primi fisiere de pana la 50...

Anuntat de catre cei de la Skype cu mai bine de o luna in urma, Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile poate fi descarcat chiar acum, de aici, sosind cu 2 noi functii importante.

Prima functie este posibilitatea de a trimite si primi fisiere de pana la 50 MB, iar a doua optiune noua este suportul pentru SMS-uri. Prin aceasta functie, veti putea trimite mesaje text oriunde in lume, prin Wi-Fi, la tarife specifice Skype. Mesajele pot fi trimise chiar daca va aflati intr-o zona fara conexiune Wi-Fi, dar tarifele conexiunii tip date se aplica in continuare.

Skype 3.0 Beta pentru Windows Mobile va veni cu obisnuitele optiuni gen apeluri Skype-Skype si instant messaging. Aruncand o privire pe lista de tarife Skype, descoperim ca va costa in jur de 8 eurocenti sa trimitem SMS-uri in Romania, pret destul de rezonabil, asta daca nu va bazati deja pe mesaje gratuite.

Sursa: [Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×