Nokia PureLambda, un telefon Windows Phone 8 cu existența confirmată!

1.519 ori
<b>Nokia PureLambda, un telefon Windows Phone 8 cu existența confirmată!</b>Au început să apară și primele scăpări de terminale Windows Phone 8 și după cum ne așteptam Nokia este în avantgarda producției de terminale cu noul OS. Astăzi vedem un nou smartphone WP8, descoperit într-un benchmark (WP Bench), care indică...

Au început să apară și primele scăpări de terminale Windows Phone 8 și după cum ne așteptam Nokia este în avantgarda producției de terminale cu noul OS. Astăzi vedem un nou smartphone WP8, descoperit într-un benchmark (WP Bench), care indică existenta acestui terminal.

Un utilizator norocos care a rulat aplicația de benchmarking pe Lumia 800 a observat un nou telefon Nokia listat printre modelele testate, a făcut o captură și a trimis-o la My Nokia Blog. Telefonul este trecut drept "Nokia PureLambda", denumire care imediat mă duce cu gândul la tehnologia PureView, pe care chiar Nokia a confirmat că o vom vedea și pe viitoare modele produse de finlandezi. Versiunea de OS disponibilă în acest caz este 8.0.9842 și au fost descoperite mențiuni și de telefoane cu nume de cod Nokia Phi, PurePhi și Alpha.

PureLambda

Acestea ar putea pur și simplu să fie nume de cod pentru telefoane de test pe care le avem deja pe piață, deși acel PureLambda pare a fi complet nou. în plus, având în vedere că WP Apollo va fi mai degrabă disponibil pe modele noi, decât ca upgrade, e puțin probabil că acestea să fie telefoane existente și nu modele noi. Sunt tare curios dacă tehnologia PureView va trece integral în formă de pe 808 PureView pe Windows Phone, sau o cameră mai modestă de "doar" 20 megapixeli.

Nokia Pure Phi

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×