Apple actualizează iPhone 4 (GSM) la iOS 5.1.1 fără mare tam-tam

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.163 ori
<b>Apple actualizează iPhone 4 (GSM) la iOS 5.1.1 fără mare tam-tam</b>Apple a oferit actualizarea la iOS 5.1.1 în această lună, dar iPhone 4 în varianta GSM a avut ceva mai mult de așteptat decât restul terminalelor compatibile. Motivul? El avea nevoie de upgrade-uri speciale, iar acum Apple a oferit în sfârșit...

Apple a oferit actualizarea la iOS 5.1.1 în această lună, dar iPhone 4 în varianta GSM a avut ceva mai mult de așteptat decât restul terminalelor compatibile. Motivul? El avea nevoie de upgrade-uri speciale, iar acum Apple a oferit în sfârșit actualizarea fără a face prea mult caz pe tema asta.

Se pare că hackerul iH8sn0W a postat în legătură cu sosirea acestui update pe Twitter, cu mențiunea că noul software este versiunea de build 9B208 și nu 9B206 folosită în prealabil. Nu e foarte clar ce aduce noul soft și în mod sigur nu acesta este cap de afiș între știrile despre iOS în această săptămână, mai ales că a sosit în ultimele ore și noul Absinthe, metodă de jailbreak untethered pentru iOS 5.1.1. Utilizatorii de iPhone 4 GSM au realizat deja actualizarea la iOS 5.1.1 și rețineți că această versiune este DOAR pentru varianta GSM a lui iPhone 4 și nici un alt terminal.

S-ar părea că update-ul este menit să rezolve unele probleme de funcționalitate ale sistemului de operare, iar per total avem o actualizare minoră. Aveți opțiunea de a trece la noul software folosind iTunes sau prin metoda OTA. iH8sn0W a ținut să precizeze și că acest build nu e vulnerabil la noul jailbreak untethered, deci mai bine mai așteptați înainte să instalați.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×