Nokia Rich Recording - un alt secret al telefonului cu camera de 41 megapixeli - captură audio fantastică! (Video)

1.050 ori
<b>Nokia Rich Recording - un alt secret al telefonului cu camera de 41 megapixeli - captură audio fantastică! (Video)</b>în cazul în care nu știați, nu doar camera de 41 megapixeli îl definește pe Nokia 808 PureView, ci și o abilitate de captură audio fantastică. Este vorba despre tehnologia Nokia Rich Recording, pe care o vedeți în acțiune mai jos, comparată...

în cazul în care nu știați, nu doar camera de 41 megapixeli îl definește pe Nokia 808 PureView, ci și o abilitate de captură audio fantastică. Este vorba despre tehnologia Nokia Rich Recording, pe care o vedeți în acțiune mai jos, comparată cu posibilitatea de captură audio de pe alte smartphone-uri de top.

Nokia a avut mereu terminale mobile de top când vine vorba de capacitatea audio, iar un exemplu ar fi Nokia N93, printre primele modele de telefoane care au reușit să redea melodii la calitate înalta, stereo și "rich sound". Observați cât de bine este reprodusă în clipul de mai jos melodia acelei formații, fiind auzit clar fiecare instrument, în vreme ce alte smartphone-uri exagerează cu basul sau reproduc chitara in mod “spart”. E vorba de o combinație ideală între înalte și joase și o fidelitate excelentă de reproducere audio, toate oferite doar de Nokia.

Vestea bună e că tehnologia Nokia Rich Recording va sosi și pe alte smartphone-uri Nokia în viitor. Aveți mai jos și o comparație între Nokia 808 Pureview și deja celebra camera de pe iPhone 4S, care e deja un hit în rândul utilizatorilor Flickr. Observați cât de natural suna vocea și nu sună "înfundat" cum se intampla uneori cu vocea umană atunci când faceți o captură video.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×