Orange Franta vinde de azi iPhone la 749 de euro

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.276 ori
<b>Orange Franta vinde de azi iPhone la 749 de euro</b>Dupa cum va informasem anterior, operatorul Orange va distribui in exclusivitate iPhone in Franta, terminalul fiind disponibil deblocat si la un pret de 749 de euro. Oferta este mult mai buna decat cea propusa de T-Mobile, operatorul german oferind...

Dupa cum va informasem anterior, operatorul Orange va distribui in exclusivitate iPhone in Franta, terminalul fiind disponibil deblocat si la un pret de 749 de euro.

Oferta este mult mai buna decat cea propusa de T-Mobile, operatorul german oferind iPhone-ul deblocat la pretul de 999 de euro. Anuntul versiunii relativ ieftine a terminalului in Franta are sens, de vreme ce operatorul incearca sa atraga cat mai multi clienti cu o oferta la pret scazut. Nu ar trebui totusi sa ne mire pretul impus de T-Mobile, acesta actionand mai degraba ca un factor prohibitiv, ce ii obliga pe clienti sa aleaga varianta cu abonament.

Va reamintim ca iPhone se lanseaza astazi in Franta si ca handsetul va fi disponibil in cadrul a 4 planuri tarifare. Acestea includ servicii ca Visual Voicemail, transfer de date nelimitat, cel mai ieftin plan tarifar costand 49 de euro. El asigura 120 de minute de convorbiri la ore de varf, 120 de minute in weekend si noaptea si 50 de SMS-uri. Cea mai scumpa oferta costa 119 euro si ofera clientilor 480 de minute de convorbiri la ore de varf, 480 de minute in weekend si noaptea si 1000 de SMS-uri.

Isi va atinge oare Orange tinta propusa de 100.000 de iPhone-uri vandute pana la finalul acestui an? Prima zi de vanzari va spune totul despre trendul in care se inscriu cumparatorii.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×