Nokia Rover, tablet de noua generatie

1.896 ori
<b>Nokia Rover, tablet de noua generatie</b>Dupa ce ieri aflam ca Nokia pregateste nu mai putin de 4 noi telefoane pentru piata americana, iata ca astazi si-a facut aparitia pe web si un nou tablet al finlandezilor, purtand numele de Rover. Avem de-a face cu un tablet Maemo 5, care vine cu suport...

Dupa ce ieri aflam ca Nokia pregateste nu mai putin de 4 noi telefoane pentru piata americana, iata ca astazi si-a facut aparitia pe web si un nou tablet al finlandezilor, purtand numele de Rover.

Avem de-a face cu un tablet Maemo 5, care vine cu suport 3G si chipset OMAP3, surprins in imaginea de mai sus. Cei de la Cellpassion au pus mana in premiera pe aceasta fotografie si se pare ca noul Internet Tablet va adopta stilul Seriei N, a celor de la Nokia, incorporand un display WVGA de 3.5 inchi, in locul celui de 4 inchi de pe N810.

Tastura lui Nokia Rover este un QWERTY cu 3 randuri, iar per total designul terminalului aduce mai degraba cu cel al unui smartphone, decat cu cel al unui tablet, adica exact ce dorea producatorul sau. Evident, toate aceste informatii au nevoie de confirmare, iar imaginea ar putea fi o opera in Photoshop, dar deocamdata suntem la nivelul unui slide scapat dintr-o prezentare Nokia.

[Via: Engadgetmobile.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×