Nokia Roxo, un telefon pentru domnisoare care aduce cu seria L'Amour

Autor:  | Publicat în:  Nokia 39.369 ori
<b>Nokia Roxo, un telefon pentru domnisoare care aduce cu seria L'Amour</b>V-am prezentat telefoane concept Nokia destinate copiilor si gamerilor si acum a venit momentul ca si domnisoarele sa beneficieze de un telefon trendy si sexy: Nokia Roxo. Terminalul a fost creat de catre Sara Fortier, din Ottawa, Ontario si a fost postat...

V-am prezentat telefoane concept Nokia destinate copiilor si gamerilor si acum a venit momentul ca si domnisoarele sa beneficieze de un telefon trendy si sexy: Nokia Roxo.

Terminalul a fost creat de catre Sara Fortier, din Ottawa, Ontario si a fost postat pe Coroflot si Concept Phones, pentru aprecierea publicului. Handsetul are un design organic si incorporeaza un display LCD cu o matrice activa, care se transforma intr-o oglinda atunci cand nu este folosit. Modelul din partea din spate a telefonului aminteste de seria Nokia L'Amour, de asemenea adresata unui public feminin.

Sa fi venit momentul pentru L'Amour 2, acum cand Nokia se axeaza pe terminale multimedia, majoritatea cu suport N-Gage? Ce-i drept, publicul "trendy" si domnisoarele au fost lasate la o parte, producatorul finlandez concentrandu-se pe functii avansate, camere performante, functii de gaming sau performante la capitolul multimedia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×