Primul serviciu de download video pentru PSP, disponibil curand

1.611 ori
<b>Primul serviciu de download video pentru PSP, disponibil curand</b>Sony PlayStation si Sky si-au anuntat colaborarea in cadrul unei initiative ce va lansa serviciul Go! View, care permite utilizatorilor consolei PSP sa downloadeze clipuri video. Acesta este cel mai nou feature al seriei de servicii Go!, care soseste pe...

Sony PlayStation si Sky si-au anuntat colaborarea in cadrul unei initiative ce va lansa serviciul Go! View, care permite utilizatorilor consolei PSP sa downloadeze clipuri video.

Acesta este cel mai nou feature al seriei de servicii Go!, care soseste pe flexibila consola portabila produsa de Sony. Acelasi gaming device a beneficiat de Go! Messenger, servicii de video messaging si instant messaging. Go! View va fi primul serviciu oficial de downloaduri video pentru PSP, din Europa. Go! View va permite utilizatorilor de PSP-uri sa isi creeze propriile programe TV, folosind showurile difuzate de catre operatorul Sky, evenimente sportive si filme.

Descarcarea continuturilor se face prin intermediul unui PC sau laptop, dupa abonarea la serviciul celor de la Sky. Veti putea opta si pentru plata in functie de continuturile pe care le vizualizati cu optiunea "pay as you go". Costurile nu au fost anuntate inca, dar stim ca serviciul va fi disponibil incepand cu vara lui 2008. Lista de aplicatii/feature-uri a PSP-ului creste, dupa ce vedeam celebrul Skype poposind pe aceasta consola, a carui potential pare infinit. Cine mai are nevoie de PSP Phone acum?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×