Apple iPad App Store, disponibil acum in varianta internationala

Autor:  | Publicat în:  Apple 980 ori
<b>Apple iPad App Store, disponibil acum in varianta internationala</b>Cu o saptamana inainte ca varianta internationala de Apple iPad sa debuteze in magazinele din toata lumea, Apple a deschis publicului magazinul App Store, in varianta internationala. Trebuie mentionat ca toate aplicatiile cumparate prin iTunes Store, cel...

Cu o saptamana inainte ca varianta internationala de Apple iPad sa debuteze in magazinele din toata lumea, Apple a deschis publicului magazinul App Store, in varianta internationala. Trebuie mentionat ca toate aplicatiile cumparate prin iTunes Store, cel din SUA vor trebui recumparate, iar utilizatorii vor pierde si cateva aplicatii specifice pietei americane.

Unitatile iPad care vor sosi pe piata in data de 28 mai reprezinta primul val de pre-comenzi date in aceasta luna, in vreme ce urmatorul val (care poate include si modele comandate ACUM) va sosi in data de 7 iunie. In vreme ce App Store e disponibil, magazinul de carti digitale iBooks nu a fost lansat inca la nivel international.

Cei care s-au grabit sa cumpere un iPad din alta tara, vor afla ca aplicatiile cumparate pana acum vor trebui recumparate, prin varianta locala de App Store, probabil inca o metoda Apple de a opri importurile de tableturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×