Nokia Siemens folosește fonduri europene fără justificare?

1.163 ori
<b>Nokia Siemens folosește fonduri europene fără justificare?</b>După ce am aflat că Nokia dorește să își dea duhul cu Symbian în brațe, iată că descoperim că producătorul finlandez nu ezită să se finanțeze cu bani europeni, care ar trebuit utilizați cu alt scop. Fondurile Europene Structurale și de...

După ce am aflatNokia dorește să își dea duhul cu Symbian în brațe, iată că descoperim că producătorul finlandez nu ezită să se finanțeze cu bani europeni, care ar trebuit utilizați cu alt scop. Fondurile Europene Structuraleși de Coeziune sunt folosite pentru a aduce și regiunile mai sărace din UE la același nivel cu restul țărilor și sunt de obicei menite pentru companiile mici și medii.

Ei bine iată că Nokia Siemens se simte o companie mică și a folosit aceste fonduri, împreună cu giganți multinaționali precum Coca-Cola și IBM. Nu înțelegeți greșit, folosirea fondurilor nu este ilegală, doar că distribuirea sumelor în acest fel lasă pe afară numeroase companii care au nevoie reală de finanțare de la UE.

Fondurile de acest gen sunt de obicei utilizate pentru proiecte ce includ construirea de poduri, până la școlirea personalului din restaurantele fast-food. Comisia Europeană a criticat modul lent în care proiectele europene ce merită finanțare sunt selectate, timp în care companiile gigant își umplu buzunarele, în defavoarea companiilor mici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×