Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 1 aprilie - 8 aprilie: oferta cuceritoare RCS & RDS, promoții de Paște, prețuri pentru HTC One X

Autor:  | Publicat în:  Top articole 4.406 ori
<b>Top 10 articole Mobilissimo.ro pe săptămână 1 aprilie - 8 aprilie: oferta cuceritoare RCS & RDS, promoții de Paște, prețuri pentru HTC One X</b>A fost o săptămână relativ liniștită când vine vorba de zvonuri, scăpări și alte asemenea subiecte tari. în schimb au ținut cap de afiș ofertele smartphone ale celor de la RCS & RDS, unele chiar mai tentante decât cele oferite de Vodafone,...

A fost o săptămână relativ liniștită când vine vorba de zvonuri, scăpări și alte asemenea subiecte tari. în schimb au ținut cap de afiș ofertele smartphone ale celor de la RCS & RDS, unele chiar mai tentante decât cele oferite de Vodafone, Orange și Cosmote. Am avut câteva tutoriale pentru voi și v-am informat care sunt primele oferte de Paște din acest an. Hai să aflăm cele mai tari 10 subiecte ale ultimei săptămâni.

10) Promoție de Paște de la Vodafone cu internet pe mobil și telefoane noi în ofertă

Iată și prima promoție de Paște din acest an, cu Vodafone oferind 500 MB trafic Internet pe mobil gratuit în următoarele 3 luni pentru cei care aleg abonamentele Mega 8/11/17/25/45. De asemenea sunt oferite 3 aplicații gratite: șapte Seri, Cinemagia și Seenow. Două noi telefoane au intrat în oferta Vodafone, LG Optimus L3 și Samsung Galaxy Ace Plus, dar mai multe despre asta în articol complet al lui Emil Dragota.

9) HTC își încordează mușchii la concurență; Benchmark HTC One X vs. HTC One S vs. Samsung Galaxy S II

HTC Își Încordează mușchii la concurență; Benchmark HTC One X vs. HTC One S vs. Samsung Galaxy S IIDacă v-ați întrebat vreodată ce poate seria One de la HTC, noi vă venim în întâmpinare cu niște benchmark-uri comparative pentru HTC One X, One S și Samsung Galaxy S II. Pe primul loc a ieșit HTC One X, cu 10.339 puncte, urmat de HTC One S, cu 7.064 puncte și Samsung Galaxy S II cu 6.238 puncte. De remarcat faptul că Galaxy S II rulă Android 4.0 ICS ROM Omega, de aici și punctajul relativ ridicat.

8) Tutorial instalare Android 4.0.4 pe Galaxy Nexus!

Tutorial instalare Android 4.0.4 pe Galaxy Nexus!Colegul nostru Mircea Vasile vă oferă un tutorial de instalare a lui Android 4.0.4 pe Samsung Galaxy Nexus, folosind versiunea Yakju. Cu această ocazie veți scăpa de blocarea de rețea și veți primi actualizările la timp. Ca de obicei, vă recomandăm precauție și vă informăm că ați putea pierde garanția telefonului. Aveți nevoie de Galaxy Nexustoolkit 5.6 și de sfaturile din articolul complet, pe care vi-l recomand cu multă căldură.

7) HTC One X Reviews - ce spun experții: începutul unei noi ere pentru HTC, ecran fantastic, cameră mai bună decât iPhone 4S! (Video)

HTC One X Reviews - ce spun experții: Începutul unei noi ere pentru HTC, ecran fantastic, cameră mai bună decât iPhone 4S! (Video)Weekendul trecut a început să se vândă în Germania faimosul HTC One X și după câteva zile au apărut și primele recenzii, care lăudau nou venitul quad core. în special camera sa a primit multe laude, fiind considerată superioară celei de pe iPhone 4S și celei de pe Xperia Arc de exemplu. și designul primește laude, ca și ecranul de 4.7 inch și cu rezoluție HD. Există și câteva review-uri nemulțumite de baterie, iar HTC Sense 4.0 a stârnit reacții mixte, unii bucurându-se de simplitatea sa, alții criticând-o.

6) Samsung Galaxy S III din nou într-o imagine "de presă", se lansează pe 22 mai?

Samsung Galaxy S III din nou Într-o imagine Nu e săptămâna din martie/aprilie care să nu fi trecut fără măcar un zvon sau o fotografie nouă cu Samsung Galaxy S III. Acum apare din nou dată de 22 mai în cadrul acestui zvon, care ne aduce și o posibilă imagine de presă, ce ne arată un Galaxy S III mai puțin arătos decât variantele precedente. în primul rând telefonul pare foarte gros, metalizat și are un design neinspirat...

5) HTC One X afișat în oferta Orange România

HTC One X afișat În oferta Orange RomâniaSeria HTC One a luat cu asalt România și modelele One X și One S se afla deja în oferta câtorva retaileri și operatori. Printre ei se numără și Orange România, care oferă modelul quad core HTC One X la prețul de 239 de euro cu abonament Pantera 21. Avem de-a face aici cu un abonament de 35 de euro pe lună, pe 2 ani, care include 200 de minute naționale, 1500 de minute în rețea și 1.35 GB tarfic de Internet. Fără abonament veți găsi telefonul la Orange la prețul de 600 de euro.

4) Reîncărcați bateria telefonului zilnic? Nici o problemă!

ReÎncărcați bateria telefonului zilnic? Nici o problemă!Unul dintre cele mai interesante articole ale săptămânii este cel despre bateria telefoanelor mobile, scris de Mircea Vasile. Aflați că tehnologia Li-Ion permite 800-1000 cicluri de reîncărcare completă, până ce capacitatea bateriei va scădea la 80% și va trebui să cumpărați una nouă. Asta inseaman 2 ani de utilizare normală, dar aici bateriile originale fac diferența. Un lucru de ținut minte este să nu lăsați bateria să se descarce complet, deoarece acest lucru poate dăuna celulelor.

3) Exclusiv: Imagini și detalii legate de ofertă de telefoane mobile a RCS&RDS

Exclusiv: Imagini și detalii legate de ofertă de telefoane mobile a RCS&RDSDupă cum știți deja, RCS & RDS a început să ofere smartphone-uri cu pachete avantajoase, deocamdată doar în Oradea. Am avut și detalii în exclusivitate pentru voi cu prețurile și telefoane expuse într-un magazin orădean. Un abonament interesant este cel pe 24 de luni care vă oferă un Samsung Galaxy S Plus la pachet. Este vorba despre Digi Mobil Smart 12, cu abonament lunar de 12 euro și prețul telefonului de 250 de lei. Alte oferte găsiți în articolul complet.

2) Preț HTC One X în România - Telefonul disponibil la evoMAG.ro prin precomandă!

Preț HTC One X În România - Telefonul disponibil la evoMAG.ro prin precomandă!Abia a început săptămâna care se termină azi și deja luni, pe 2 aprilie aveam și prețuri pentru HTC One X prin evomag.ro. Retailerul oferea telefonul prin precomanda la prețul de 2.659 lei și pentru această sumă primeați primul smartphone quad core Tegra 3 din România, cu ecran 720p HD de 4.7 inch. El vine și cu un slot microSIM, 1 GB RAM, HSDPA de 21 Mbps și o super camera de 8 MP considerată de primii revieweri drept superioară celei de pe iPhone 4S. Săptămâna viitoare ne va sosi și nouă în teste acest terminal!

1) RCS & RDS oferă acum smartphone-uri Samsung și Nokia, trece la atac în Oradea!

RCS & RDS oferă acum smartphone-uri Samsung și Nokia, trece la atac În Oradea!Ofensiva RCS & RCS pe piața de smartphone-uri cu abonament a început în Oradea, cu abonamente de 4, 5, 7 și 10 euro pe lună (plus TVA), iar printre telefoanele la oferta se numără și Samsung Galaxy S Plus. Apelurile în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote costa 3 eurocenți pe minut la RCS & RDS, ceea ce mi se pare o ofertă rezonabilă. Există și o opțiune pentru videoconvorbiri, ce implică o singură taxa, de 1.24 euro. Ofensiva continuă cu schimbarea designului casieriilor acestui operator, încât să reflecte noua gama de produse.

Urmează o săptămână foarte interesantă, în care vă vom prezenta recenzia lui Sony Xperia S, pe care îl avem în teste și unboxingul lui HTC One X, care ne va sosi cât de curând. Mă aștept la noi zvonuri despre Samsung Galaxy S III și poate și tableta Google Nexus... plus noi promoții de Paște.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×