Noul LG Chocolate BL40, prezentat intr-un clip video scapat pe web

Autor:  | Publicat în:  LG 2.089 ori
<b>Noul LG Chocolate BL40, prezentat intr-un clip video scapat pe web</b>Desi autenticitatatea clipului de mai jos nu poate fi verificata, e foarte probabil ca el sa fie un promo autentic LG, care prezinta cel mai nou model Chocolate, BL40. Spunem ca acest clip este cel real deoarece el a aparut prea rapid pe web, imediat dupa...

Desi autenticitatatea clipului de mai jos nu poate fi verificata, e foarte probabil ca el sa fie un promo autentic LG, care prezinta cel mai nou model Chocolate, BL40.

Spunem ca acest clip este cel real deoarece el a aparut prea rapid pe web, imediat dupa teaserul companiei, pentru a fi facut de fani ai handsetului. Revenind la superbul telefon, el este chiar mai apetisant decat desertul al carui nume il poarta. Astfel, Chocolate BL40 vine cu un display 21:9, cu rezolutie de 800 x 345 si o presupusa diagonala de 4 inchi, plus superba interfata 3D specifica LG.

Ecranul de mai sus este unul cu suport multitouch, iar terminalul vine cu AGPS, WiFi, HSDPA 7.2 Mbps si o suprafata de sticla ce acopera display-ul si il protejeaza de zgarieturi. Toate acestea intr-o carcasa extrem de subtire si se pare ca LG se pregateste sa lanseze un nou hit, dupa modelul predecesorilor din gama Chocolate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×