Nokia T7-00 - primele detalii

2.121 ori
<b>Nokia T7-00 - primele detalii</b>Au apărut informații cu referire la un nou smartphone pe Symbian al celor de la Nokia. Acesta a ajuns la FCC - Comisia Federeală pentru Comunicații unde toate telefoanele ce urmează a fi lansate în SUA trec pentru omologare. Lipsește protuberanța...

Au apărut informații cu referire la un nou smartphone pe Symbian al celor de la Nokia. Acesta a ajuns la FCC - Comisia Federeală pentru Comunicații unde toate telefoanele ce urmează a fi lansate în SUA trec pentru omologare. Lipsește protuberanța din spate ce anunța senzorul de 12 Megapixeli. Presupun că au implementat pe acela de pe Nokia C7 și C6-01 de 8 Megapixeli fixed focus.

Nokia T7-00

Nokia T7-00 va avea un procesor tactat la 700 Mhz - un minor upgrade față de cel de 680 Mhz regăsit pe Nokia N8 sau C7.

Recent, Stephen Elop a declarat într-un interviu pentru blogul oficial al companiei că vor oferi suport pentru Symbian până cel puțin în 2016 așa că dacă sunteți posesor al unui smartphone Nokia de ultimă generație nu trebuie să vă îngrijorați. în acest interval de timp cu siguranță veți face trecerea la alt model.

Nokia T7-00

Observați cum o întregă galaxie de terminale se coagulează încet în jurul lui Symbian S^3. Ar fi interesante o serie de date oficiale privind vânzările de telefoane cu acest s.o și o comparație cu cele cu Android.

Symbian permite dezvoltarea unui telefon mai ieftin și prin prisma capacităților hardware mai reduse de care are nevoie. Este suficient un procesor de 600 - 700 Mhz și 256 Mb RAM pe când la Android cu aceste valori obții un smartphone lent, iar multe aplicații din Android Market refuză să ruleze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×