Nokia T7-00 În primele imagini;

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.824 ori
<b>Nokia T7-00 În primele imagini;</b>Descoperit cu puțin timp în urmă într-o listă de terminale Nokia ce urmează să sosească în acest an, modelul T7-00 a fost crezut inițial o tabletă, indiciu fiind acel "T" din denumirea sa. Ei bine, o postare a unui site chinez desființează...

Descoperit cu puțin timp în urmă într-o listă de terminale Nokia ce urmează să sosească în acest an, modelul T7-00 a fost crezut inițial o tabletă, indiciu fiind acel "T" din denumirea sa. Ei bine, o postare a unui site chinez desființează această teorie și ne arată că Nokia T7-00 este de fapt un handset înrudit cu N8.

Nokia T7-00 vine cu o carcasă din aluminiu, o cameră de 8 megapixeli și un design foarte similar cu cel al lui N8. Acest nou-venit prezintă un ecran touch cu rezoluție de 360 x 640 pixeli, dacă zvonurile sunt reale. Avem de-a face cu un display AMOLED aici, iar procesorul lui T7-00 este un ARM11 de 700 MHz, însoțit de un GPU cu suport pentru OpenGL 2.0.

Nokia T7-00 În primele imagini;

în cele din urmă, aflăm că acest model va veni cu WiFi, GPS, Bluetooth, port microUSB și suport pentu conectivitate 3G. Nici urmă de port HDMI și este ciudat și faptul că terminalul poarta însemne ce amintesc de Seria N de la Nokia. Să fie acest terminal unul made în China, un N8 modificat sau poate o farsă elaborată în continuarea zilei de 1 aprilie?

Nokia T7-00

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×